Рiдний краю

Васильківщино, рідний краю,
Мила серцю розкішна земля,
Знов уклін тобі посилає
Незрадлива селянська сім'я.
Щоби ниви твої колосились,
Щоби квітли вишневі сади,
Дітлахи у гурті веселились,
І нікому не знати біди.
Для душі щоб було і до столу,
Щоби зріла талантами знов.
За твої чарівні видноколи
Ми даруємо свою любов.


Рецензии