Побажання друзям

“Господь близький всім, хто взиває до Нього, хто правдою кличе Його! Волю тих, хто боїться Його, Він сповняє, і благання їх чує та їм помагає, Господь береже тих усіх, хто любить Його”
Псалми 145:18-20

Нехай відійде біль та сум,
Нехай Господь благий родину
Тримає від скорботних дум,
Благословляє воєдине.

Нехай завжди Святе Ім'я
Величного Творця у світі
Переображує життя
В яскраві вічні самоцвіти.

Нехай Господь вас береже,
Як бережуть зіницю ока,
Візьме за руку й поведе
Шляхом земним до мрій високих.

Нехай в обіцянках святих
Засяє радістю обличчя.
Він сповнює благання тих,
Хто правдою Його покличе.

Зітре Бог сльози із очей.
Надію, мир пошле і втіху,
Живою річкою тече
Безмірна благодать велика.

Нехай Господь вас береже,
Як бережуть зіницю ока.
У сердці рана заживе,
Все має тимчасові сроки.

Тож піднімайте в небо зір,
Є в Бозі - сила й допомога.
Ніщо не зможе на землі
Вже роз'єднати нас від Нього.

Той день очіканний прийде
Прихилить ніжно Бог до Себе.
З Ним — царство вічне і святе
У золотих чертогах неба.

29 листопада 2016


Рецензии