Двадцять один грам душi

Двадцять один грам твоєї щирої душі
Колись полетить собі вільною птахою.
А доти насолоджуйся, жити не спіши,
Втамовуй поступово цікавість і спрагу.

Підставляй своє обличчя травневому вітру.
Лови пригоршнями теплі серпневі дощі.
Вдихай на повні груди зимове повітря
І ховай долоньки в карманах плащів...

Посміхайся. Не слухай про себе пліток.
Просто ти живеш і твоє життя цікаве.
Від протягів у квітів не меншає пелюсток.
То можете говорити і далі, будьте ласкаві...

Двадцять один грам твоєї щирої душі
Загартованим став і таким витривалим.
Зупиняйся. Дихай. Відчувай. Не гріши.
Не шкодуй ніколи про багато чи мало.
29.11.2016


Рецензии