Трамвай

Так багато запитань
І жодної відповіді.
Душа втомилась від довгих блукань,
З блокнотом в руках- наче на ісповіді.

Усі думки й переживання-
Виміщаю у рядки.
Якими б болючими не були прощання,
Ми мусимо далі йти.

Все, що хотіла б сказати
Запишу і по- далі сховаю.
А душа піде далі блукати,
Чекати наступного трамваю.

28.07.16
03:26 АМ.


Рецензии