Так мало треба для життя

Так мало треба для життя
Та так багато хоче розум.
Він все забув що хочу я,
Він хоче те чого не хочу.

Так мало треба для душі
І так багато хоче тіло.
Хто править розумом в тобі?
Живи байдуже і невміло.

Не треба думати, повір
За тебе думають, є люди.
Хай спить душа, панує звір.
Так просто знати що тут буде.

Я не прокинувсь, не хвилюйсь.
Спи далі брате мій, спи милий.
Та я за нас двох поборюсь,
Хоч звір помолиться за звіра.

Мені наснився просто сон,
Що там, в мені, живе людина...


Рецензии