И все на свете надо пережить

Лина Костенко

И все на свете нужно пережить,
И каждый финиш, - он, по сути, старт,
И наперед не стоит ворожить,
И о прошедшем незачем страдать.

Оригинал:

І все на світі треба пережити.
І кожен фініш — це, по суті, старт.
І наперед не треба ворожити,
і за минулим плакати не варт.


Рецензии