Щаслива мить в житт

Щаслива мить в житті, одна щаслива-
Коли на землю сходять Небеса,
Коли душа стає Христа хатина
Там Він з тобою розмовля.

  Тоді душа співає нову пісню-
  Господь дає мелодію в вуста.
  Тягар, біда і горе вже не тисне,
  Коли на землю сходять Небеса!

Радіють дух, душа без міри
В небеснім сяйві прибуття.
І піднімають крила Віри
Коли складає серце каяття!

10/17/16


Рецензии
Справді -щаслива мить...Божа благодать,коли на землю сходять НЕБЕСА.

Оксана 20   09.12.2016 12:14     Заявить о нарушении