Надiя

Ніколи не зраджу Тебе,
І пам'ять, що серце гріє.
І сумнівів тут не треба.
У серці живе надія.
Надія на найкраще,
Чудове та яскраве
Майбутнє наше.

Буває дуже важко
Надію зберегти.
Але на серці маю
Я віру, що йти
Завжди допомагає.
І, дивлячись вперед,
Йду і точно знаю:
На мене світ чекає.
Сміливих поважає
Наш Всесвіт, що пливе
У просторі прекрасному.
І зірки навкруги
Шепочуть космонавтові:
"Друже! Вперед лети!"

Буває, що завчасно
Хвилююсь та боюсь.
Але буде гаразд все,
Бо світ цей я люблю!

26.11.2016


Рецензии