Ускоряя время

Прискорюючи час.

Прискорюючи час,лечу до неї,
Коханої дівчини моєї,
Бо вона любить і мене жде,
У дивний світ любові поведе.


Ми заблукаєм в казковім світі цім,
І милуватись будем небом голубим,
А з неба нам співатимуть зірки,
Про те що будем ми щасливі на вікі.

29/11/2016.


Рецензии