Боже кохання

В красуню Іо Зевс закохався
приховати це старався
та дружина Гера,взнала
і йому так наказала.
  Мені Іо подаруй
  та багато не мудруй
  хай служниця мені буде
  про коханнячко забуде.
Але Зевс хитрющий був
Іо в корову обернув
сам биком став і старався
на полі з Іо зустрічався.
  Але Гера була злюща
  та до того ще й тямуща
  Гедзя на Іо насилає
  хай він боляче кусає.
Задрала хвіст,корова,Іо
гедзь кусає її тіло
тіка від нього що є сили
біжить до іншої країни.
  Прибігла Іо до Єгипту
  Зевс тихенько теж прибув
  і там корову у красуню
  собі на радість обернув.

Довго там вони кохались
і дуже в ділі цім старались
синка Епафа породили
та геройством наділили.


Рецензии