Авто для АТО

Везли волонтери вантаж для АТО,
Та митник в них мзду запросив за авто,
Миттєво під око отримав ліхтар,
До тями привів його ледь санітар.

Та хай вже пробачить за це він каліцтво,
Війна - тут все швидко - і вирок, і слідство.


Рецензии