Сыдю в човну. А човын гах назад

: Ай-яй, Васько! І как нашов ты Кізку вш?

Что нам до мира. В мире ведь война.
Озлобленность. И ничево из Библий.
Вот отчево и пишем лишь вот вам
Ужэ ж на языке й росийском.

У вочы нам во ж глянула заразк,
Каторая кагда-та Мняв любыла зь.
І кажэ: ой, как ты взлетел кудась!
А чы давно с тобо цэ прыключылось?

Мы стал седой. Сівы, бы той гамаш.
Чы рукавычка, шо я во спалыв но.
І потому-то нафіга мы шч Таньц.
Да і я Кіць – а, гы, она не ж Мышка й.

А Томцы не наравіц імя даш.
Ну, некае яно зу7 ны Кізцы.
АказВатца, хацелі зваць Кацяшк.
І правільна: бо, ну, яна жэ 7ка.

Ну, сёмага радзісь ты дзекабра-к.
Шо, эта прама уж і е С3льчыха?
Дак 7 Нептунам как бы управляцц.
І значыца, шо в Рака ж я влюбывса.

Ну, як в Махрі ў нас гондзе гаварат.
Вот так пак, хы, злодій ж я!
Бо сам собі на зло усё й палыв бы п.
А Карма шо? Хай діе й далый в гыцля?


Рецензии