В боргу я перед батькiвською мовою!

В боргу я перед батьківською мовою!
О, скільки ж в ній мелодій і громів!
На жаль, свого життя першоосновою
Я скористатись толком не зумів.
Тепер, коли думки мої сполохані
Хапаються за лексику віків,
За бур’янами та чортополохами
Їм боляче від мовних остюків,
Між драпаків-ожин, місцин тих ягідних,
Де аж до крові жалить і дере,   
Так хочеться зануритись у лагідне, 
Щоб аж сп’яніти від першоджерел!..
                © Олег КРАВЧЕНКО


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.