Ти згадуй мене

Ти згадуй мене, хоч трохи,
Хоч інколи, хоч на мить,
І най у нас різні дороги,
Та в серці ще спогад щемить.

Ти згадуй мене, нехай рідко,
Згадай як були одні,
Моя світанкова квітко,
Як я бережи ці дні.

Ти згадуй мене, будь ласка,
Якщо вже все знищив ти,
Залиш хоч одну підказку,
Втримай хоч ці спогади.

Ти згадуй мене, так часто,
Наскільки вистачить сил,
Нехай це не завжди вчасно,
Це не забере твоїх крил.

Ти згадуй мене, з тремтінням,
З теплом у очах твоїх,
Тримай все це міцно,з терпінням,
Якщо ти це досі беріг.


Рецензии