Ос ння казка

Осінню казку я читаю,
Коли дивлюся навкруги.
Ось листя у танку кружляє,
Мене рятує від нудьги.

І на душі нема вже смутку,
Хоч осінь і сумна пора,
Та я візьму з собою вудку
І попрямую до Дніпра!

Могутні скелі там у воду,
На велич дивляться свою,
Я дивну Хортиці природу
З дитинства, як дочка, люблю!


Рецензии