На бел

Плямы святла –ці  надзённая прагнасць,
На вуліцу цягне, таму што святло!
Знойдецца шмат на шляху пачуццяў-
А можа –даражэйшае што !
…Насустрач прыдбалі карціну,
У кагосьці зноўку рамонт,
З гербарыям ходзіць дзяўчына-
А побач збяднелі –галінкі маліны!...
Плямы святла ці надзённая прагнасць,
І сумна і весела там,
Калі чуешь, тое паветра
Ад счынененых крэпка брам!


Рецензии