Менi з тобою добре

Мені з тобою добре,
Красуне непримхлива...
З тобою – хоч за обрій
У пристрасті бурхливій.

Мені з тобою ніжно
І затишно з тобою.
Цей затишок, цю тишу
Обожнюю до болю.

Нічого не поробиш,
Красуне непримхлива...
Мені з тобою добре...
А з нею я – щасливий...


Рецензии