Гей нагорi

Гей ви там нагорі,
Ви сьогодні у грі,
Взавтра пІдете в низ,
Кожен день де сюрприз.

Бо порядки нові
Це бардак уже в грі,
Ви змінили усе,
Що вам гроші несе.

А збіднілий наш люд
Терпить вас мов верблюд.
Та настане пора
Й ваша кінчиться гра.

Бо пошле люд  туди
Чесних за їх труди,
Щоб робить кожен вмів
І народ збагатів.
25.11.16.

 


Рецензии