Душ - життя кльор в

Ми літали навколо планети.
Ми летіли назустріч зіркам.
Наші аури б'ють фіолетом.
І загрожує вибух постам.

Та, ти знаєш, ми, певно, у світі
Загубилися на полюсах.
І, блукаючи, в полі, у житі
Заблукали в дорогах й стежках.

Та, ти знаєш, щось є у повітрі...
Щось вагоме та рідне, тонке...
Загоряються плями на світлі.
Твоє серце велике й легке.

Тільки манить мене у повітря
Твій глибокий, близький горизонт.
І моя посіріла палітра
Викликає тебе йти на фронт.

Може ми повоюємо з тобою
З потьмянілим і сірим життям...
Я запрошую тебе до бою,
Щоб віддатись своїм відчуттям.

І я знаю, що разом зможемо
Розплескати ми вир кольорів.
Знаєш, в ньому ми не потонемо,
Бо МИ - діти рішучих вітрів.

Наші душі тоді поєднаються.
Гармонічне й святе злиття.
Вони ніжно собі обіймаються
Й принесуть в новий світ життя. 
 


Рецензии