***

У мене непогана пам’ять на числа,
а в тебе – на імена,
І я мабуть змогла би вичислити –
тебе досить стисло,
та це б була повна чума.

Взагалі, ти трохи егоцентричний,
та не в цьому була біда,
мене переповнювали – числа,
а тебе –  імена.


Рецензии