Кыш башлана

Каен агачлары баш иял;р,
Ми;а шулай с;лам бир;л;р.
Т;р;з;м; песн;кл;р кил;л;р,
Алар "Кыш башлана”, - диял;р.

Болытлар й;з;л;р ;аваларда,
Ара-тир; кояш елмая.
Сулары калмагач, болытлар да
;и;ел ген; юн;л; кая?

Карлар ;ыеп кире кайтыр алар
Эн;ел;рен ;ирг; сиб;рг;.
;илл;р ;ирне; ;стен суытырлар,
Кир;к аны ак кар бел;н биз;рг;.

Кыш фасылы чисталык ;;м сафлыкка бай,
Тир;-якка карап к;зл;р камаша.
Т;нн;р д; кара;гы тугел, соклана ай:
Ак хозурлык - узе бер ак тамаша!


Рецензии