Я ненавижу этот мир...

Я ненавиджу цей світ.
Бо він є жорстокий.
Та ми ж самі скалічили його,
Він тепер одноокий.

А хто ми тепер в ньому?
Вже й людьми не назвати.
Живемо за законом тварин,
Раді за гроші вбивати.

Не шукай в цьому винних,
Подивіться на себе.
Які гріхи за спиною,
І куди їх несемо.

Цей корабель невдовзі потоне,
І ми самі ж йому допоможем.
Але ж одразу почнем шкодувати,
Та новий збудувати не зможем.


Рецензии