Песня благослословления футбола для чемпионата 201

“Blessing Football”
       (Spirituals Song)

Looks like God
Blesses you,
Football!
Looks like Fortune
Loves you again and again!
Looks like game
Lives very happy!
Looks like winning melodies –
Lovely Songs are the main! 

Looks like GAME
Is main feeling today!
Looks like GAME
Is main feeling for future!
Looks like Peace gives you
Love, Power, Wealth!
Even looks like
We all live in football forever!
Let it be Paradise on the Earth!
Let it ring glory bells!
Let it ring glory bells!
Let it ring glory bells!
Let it ring glory bells!

Looks like God
Blesses you,
Football!
Looks like Fortune
Loves you again and again!
Looks like GAME
Lives very happy!
Looks like winning melodies –
Lovely Songs are the main! 

АрхАнгельск, Лукоморье
Поэт-песенник Игорь Агалас
© Copyright: Игорь Петрович Близнов


Рецензии