Роби не так, як треба...

Роби не так, як треба,
Не це запам'ятають.
Роби як сам захочеш,
І тільки так згадають.

Будь поряд с тим,
До кого серцем, друже.
Відкрийся тим,
До кого не байдужий.

Не витрачай життя на тих,
Для тебе не потрібних.
Не витрачай свій час,
У пошуках подібних.

Зроби не так, як хоче хтось,
Зроби як каже совість.
І тільки так запам'ятають,
Тебе, і твою гордість.


Рецензии