Чужа одежа

Чужих віршів не приміряй

На себе...

Душі своїй не докоряй!

Не треба...



Та філософія у вірші

Не твоя.

І най стоїть хоч на узвишші,

Не страждай!



То біль чужий, чужа принада

І полин...

У тебе ж є своє свічадо

Світлих рим!


Рецензии