Моя правда

               
Моя правда – то мама і тато,
Чистий погляд їх,  світле чоло.
В день біди, у будень чи в свято,
Проростала їх правда стеблом...
Не хиталося їхнє сумління!
Все по правді, як хліб на столі.
І хай сиплеться з неба каміння –
Тільки правда є сіллю землі...


Рецензии
Гарний вірш. Бог теж Правдолюбець. І я за Правду. З Миром.

Наталья Светлая 7   03.12.2016 01:34     Заявить о нарушении