Прощання

( випускникам Дніпрпетровського театрально - художнього коледжу
 2013 року,4-а хореографія)

Ви чуєте? Прислухайтесь, - як причаївся час...
За дверима коледжу долі ждуть всіх вас.
Кожна з них хвилюється: " Чи вибере мене?
Раптом не пізнає? Наспіх омине?"
Тож коли закриються двері вже для вас,
На поріг ви станете у прощальний час,
Не втрачайте пильності, розуму, чуття,
Щоб щасливим склалось ваше майбуття.
В леті до високостей душу не спаліть,
У добрі і розпачі Господа моліть,
Щоб спіткнувшись, встояти на своїх ногах,
Щоб удача сяяла сонечком в очах,
Щоб у спеку хтось подав вам ковток води,
Заслонив плечем своїм від незгод, біди,
Щоб Любов'ю множили ви батьків літа,
Й кожен щоб іскриночку у талант вплітав.
Будьте ж , діти, вдячними тим, хто не жалів
У трудах над вами натерти мозолів -
На душі, на нервах; і в сум'ятті днів
Ніжність дав від лебедів, політ від журавлів.


Рецензии