Станiславу Валодзька

Пiшу для Стася верш чарговы...
Станiслау майстар адмысловы.
У руце пёрка, у думцы слоука,
а заспявае, як салоука!
Карысць суполкi беларусау:
ручнiк, бялюткiя абрусы,
замоуныя матулi слоуца,
каб ззяла сонца у аконца.
I далей зычу плённай працы,
ды красамоунасцi трымацца,
каб ганарылiся нашчадкi
i распаусюджвалi цытаткi


Рецензии
Хороший поэт белорусский и русский
Шагает дорогою верною с двух языковой нагрузкой.
С уважением,

Анатолий Харин   30.11.2016 16:47     Заявить о нарушении