Я жду

         Я чакаю…

Хор птушыны звініць-спявае,
Зелянеюць лугі, узмежкі.
У расстанні вясна мінае
Без цябе, без тваёй усмешкі.

Прыпеў:
Я чакаю цябе, мой каханы,
Я сумую ізноў, мой адзіны,
Твой прыгадваю позірк адданы,
І лічу да спаткання хвіліны.

А наўкола красуе лета,
Клічуць гай, сенажаць і поле,
Без цябе ўсё не ў радасць гэта,
І самотна яшчэ мне болей.
Прыпеў той жа:

Вецер восеньскі гоніць хмары,
І ў дажджлівы няўтульны вечар,
Берагу ў сваім сэрцы мары,
Аб шчаслівай з табой сустрэчы.

Прыпеў той жа:

2004 год
здымак з інтэрнэта
дзякуй аўтару

Птичий хор звенит-поёт, зеленеют луга, опушки. В разлуке проходит весна без тебя, без твоей улыбки. Я жду тебя, мой любимый, я грущу опять, мой единственный. Вспоминаю твой преданный взгляд и считаю минуты до встречи. А вокруг цветёт лето, манят роща, сенокос и поле. Без тебя всё это не радует и мне одиноко ещё больше.
Осенний ветер гонит тучи и в дождливый, неуютный вечер берегу в своём сердце мечту о счастливой с тобой встрече.

Нина Ковальчук


Рецензии