Я назавжди - уманчанка...

(на украинском языке)

Я прокинусь на світанку
З посмішкою цьому ранку,
Бо - закохана в життя.
Як до мами прагне крихітне дитя,
Так у світ яскравий лине моє почуття...

Я назавжди - уманчанка,
Пам'ятаю це безперестанку,
Бо це місто - центр землі...
Тільки тут пливуть у небі сині кораблі,
І приносять ангели щастя на крилі...

Я прикрашу вишиванку:
Вишию на ній вільшанку,
Маки та волошки, великі і малі...
Я бажаю, щоб лани купалися в променів теплі,
Щоб  верталися до своїх гнезд на стріхах журавлі...

Мабудь я - маленька ланка,
Серед багатьох підранків,
Тих, що опинилися на краю землі...
Хочу поділитися коханням, що в очах моїх і на чолі...
І про це малюю прутиком вишневим
Й на жаркому літньому піску і на засніженному склі...

26 березня 2016*


Рецензии