Осiнь у загравi

Як же мало часу,-
Стоїть осінь в заграві...
Роздає всім красу,
Сонце в жовтій оправі...

Жовтий лист на землі,
Вже пустують кубельця...
Відлетять журавлі,-
Від малого озерця...

Вже трава де-ни-де,-
Зсохлась майже в солому...
Зима в гості прийде,
У вбранні крижаному...
22 11 2016 р
Вікторія Р


Рецензии