Присмак вина

Моя ти біль моя ти скрута ,
Моя печаль і мій ти сон.
Ти — гордiсть, що в мені є, люта,
Сильніше всяких заборон

Ти — вічне полум'я в долоні
Із терпким присмаком  вина,
З тобою, дещо , не сторонні ,
Щоправда, поміж нас стіна.

22.02.16. 


Рецензии