Всуе, всуе...

О,Боже, зглянься - всує, всує!
То не буря- душа вирує,
то не птаха, то пісня лине-
біль мій лагідно колисує.

Зглянься , Боже, як не погине...
Чи ту пісню хоч хто почує?
Чуєш ти? Чи мене покинув...

То не буря- душа вирує,
що за піснею все сумує.
Зглянься, Боже! Нехай спочине...
Сонце встало- та всує, всує.


Рецензии