Гайдамаки

Не розуміють люди слів,
Коли сидять в авто із брОні,
Коли глибокий довгий рів,
Навкруг «фортець» їх у законі.
Коли уже не влазить в сейф,
Банкнот зелених, пуд черговий,
А тіло залишає шлейф,
Ніби пройшов тут член моржовий.
Потрібні Гонта, Залізняк
І хлопець той простий Ярема.
Без них не впоратись ніяк,
Без них петиції даремні.


Рецензии