Осiннiй пiдсн жник

Нам подарунок восени-
Кусочок ранньої  весни
Вода дзюрчить, тече зі стріх,
А сонце вперлося в поріг.
Сохнуть прочищені доріжки,
Здається що от от, ще трішки,
Саред осінньої  екзотики,
Верба свої розпустить котики.
Я піддаюся на  обман,
У мене теж весняний стан.
У лісі сніг розсунув ніжно,
А там, а там, а там…підсніжник.


Рецензии