Сховала папери осiнь..

Сховала папери осінь,
Натримавшись вдосталь пера,
Про неї сказати досить:
Пора їй, уже пора!

Хоча листопадить сьогодні —
Нам сипле холодний сніг
І тижні осінні, голодні
Скриплять, пристаючи до ніг.

А осінь собой нагадає
Пожовклий кленовий листок,
Він висіти ще жадає
Але заморожений бок.

Летить надолуженна осінь
Сніжинками, теплих облич
Торкнеться, немов на простінь,
Зірок розкидає ніч.

21.11.16.


Рецензии