r. j. n

Я нарисую твое кино,
Я нарисую твой балет.
Старуха дряхлая хохочет за спиной.
Она все видела, она все знает.
Она танцует розовый балет,
А дождь, как дворник, следы смывает

i'll paint your window
i'll paint your dance
a rotten semi-corpse is howling down behind
she's seen all matters, she's in the know
she is to have a dance of pinky ballet
and rain-erasor preys on our traces


Рецензии