Добре, коли хтось - комусь Сонце!

Добре, коли хтось - комусь Сонце!
Тоді воно світить у віконце.
І не тільки світить, але й гріє,
Та й душею навіки володіє.

Якщо не чуєш в серці Ярила,
Не знаєш свого мірила.
Не хочеш, не прагнеш, не маєш,
Так собі живеш. Не кохаєш.

20.11.16
©Артем Чиркинян 2016


Рецензии