Пишу в рядок

Свої слова пишу в рядок.
Журбу ховаю за плечима.
Роблю невпевнено я крок,
На те та інше є причина.

Пишу слова, на метрі вісь,
Питання поховали порох.
Мого ім'я знайомий бриз,
І моїх днів скінченних сорок.

Пишу пусте, того дарма,
Що не почує аж ніколи,
Поки триває моя гра -
Допоки відчуваю болю.

18.11.16.


Рецензии