Запам, ятай мене щасливим...

Запам'ятай мене щасливим... Таким, яким я є насправді.
Таким, яким я маю бути понад усе і попри все.
Запам'ятай... Це – дуже просто. Запам'ятай мене назавжди.
Ця добра пам'ять нам з тобою ще більше щастя принесе.

Запам'ятай мене щасливим... Запам'ятай мене коханим.
Кохання, щастя – однорідні поняття, сенси і слова.
Не забувай ту тиху радість, коли прокинешся на ранок,
а ранок – милий, як ніколи, бо дві душі, бо серця два...

Запам'ятай мене коханим… І я тебе запам’ятаю.
Уже закарбувались в пам'ять і перший день, і перша мить.
Запам'ятай мене щасливим... Не жду, не прошу, не благаю,
а знаю, ти – запам'ятаєш... Лиш вдвох на щастя таланить...


Рецензии