День Народження

Сьогодні день такий чудовий і прекрасний,
Ти згадуєш його в житті не раз,
А він для тебе літній, тихий, ясний,
Веселий, сповнений прикрас.

В цей день я буду поруч із тобою,
З руки своєї не пущу тебе й на мить,
Бо ти в моєму серці, тут, зі мною,
А я, залишусь в тобі жить.

Буває, хочеться щось так сказати,
Та все ж, не можу слово це знайти,
Бо те, що відчуваю я, не написати,
Але я хочу, щоб відчула його й ти.

То ж буду я тебе вітати,
І все, що відчуваю, тобі шлю,
В твій День Народження, тобі на вушко я шептатиму,
Що я тебе люблю, люблю, люблю.


Автор: Николай Божовский


Рецензии