20, 11, 2016 Мысли вслух

То маем рэчаіснасць зараз, якую ворагу ніяк не пажадаеш. Вячэру аддалі ... і хопіць. Сняданак - шклянка зёлкавай гарбаты, а на абед пустыя шчы-баршчы, бо мяса там- шукай-свішчы , не знойдзеш клятага , хІба вось неяк неахайна прабралася ў лядоўню выпадкова...Файна так, калі наеўся , то маеш моцы дбаць ...пра іншых , нефартовых.
Я не галодная на сёння. І не прашу Вас шкадаваць мяне, як што. Без мяса пражыву, а дзеткі вось , хто мае іх , і не адно...Тады вось як яно?


Рецензии