Брехня

Як боляче,коли ти знаєш правду.
Її тобі ніхто не скаже!
Всі люди знають,а тобі не скажуть?
Ти ночами плачеш,ніхто не жаліє,твого серденька маленького,яке уже тліє,
Тобі боляче у серці,не прийде ніколи,людина,що вдіяла болю!
Такого болю принесла та людина,яка не любила,
Вона серце запалила,а воно зітліло!


Рецензии