Дивний Сон

Дивний сон мені приснився,
В тому році на Весні,
І навіки оселився,
Він журбою у мені.

Тихим голосом шепоче,
Щось наспівує душі,
Та чомусь ніяк не хоче,
Знов наснитися мені.

Автор: Николай Божовский


Рецензии