Булочка з маслом

(читати у стилі "реп")

Ти сьогодні не з`їв свою булочку з маслом,
Ти залишив її, ти так робиш це часто,
Розкажи про той хліб і про те, як ти кинув,
Як дивися сірко, ковтаючи слину.

Ну, а ти, як завжди, наче б того не бачив,
Що сидить і мовчить, і що мало не плаче!
Може, хочеш про це ти усім розповісти,
Цуценяті ось тому ще дати поїсти?

Те маленьке, кудлате, що вушка упалі,
Ти для нього є бог, що живе десь у залі,
Ну а він, так, ніхто, просто цуцик з дороги,
Що ось тут, сам-один і снує попід ноги.

Ти сьогодні не з`їв свою булочку з маслом,
Ти залишив її, ти так робиш це часто,
Розкажи про той хліб і про те, як ти кинув,
Як дивися сірко, ковтаючи слину.


Рецензии