Я и без тебя проживу

Гьудул хилиплъидал чилъи хун буго,
Халкъул г!аламалъго бицунеб буго.
Цоцазул адабал ц!унич!ин абун,
Ц!аги лъимги г!адин ругин нилъилан.

Духъ г!енеккуларей г!адан йик!инч!о,
Г!адамаз какулеб къавмалъул гуро.
Къадруги къиматги г!одоб гьабидал,
Гьалаглъана гьудул карандаса рак!.

Гьанже нилъ цоцада лъик!го рич!ана,
Ч!алг!аде замана ч!валаро т!ок!алъ.
Гьабиларо рокьи балагьиларо,
Хьвадиларо дарман чидай бокьухъе.

Рак!алдаса ине г!аракъи гьекъе,
Хивалал ц!ик!индал транкуги бух!е.
Дуца бицунебги бит!араб буго,
Аминат гъорлъ гьеч!еб г!умро кьеги дуй!


Рецензии