***

Прийшло це почуття так дивно, так негаданно,
Немов стрiмкий потiк весняного тепла.
Вiрвалося в життя мое кохання довгожданне,
Немов чарiвна квiтка в серцi розцвiла.

Думки летять до тебе через гори i долини
Здоровий, посмiхаешся - i радостi не мае меж
Успiшний день – принiс гарну новину
I серце в унiсон з тобою б.еться теж.

Летить, неначе ластiвка, В безмежний простiр неба
На зустрiч сонцю i теплу.
Сьогоднi зрозумiла я, чому думки летять до тебе,
Тому що над усе на свiтi я тебе люблю!
               
                27.06.2013               


Рецензии