***

Тебе вже ніхто не зможе зігріти
Ти спокутуєш в собі зло
Ця для тебе земля, ці для тебе квіти
Ось тобі холод і ось тепло

Змилуйся над її страхом,
Обом вам не полетіти
Ти з поїханим дахом
Тебе не спинити.

Тебе вже ніхто не зможе зігріти.


Рецензии