Життйевi контрасти

Життєві контрасти

Життя завжди у кожного своє:
один співає, інший – вовком виє.
Один уповні щастя пізнає,
другий – про нього уві сні лиш мріє.

Життя прожить – не поле перейти,
про те в народі мовиться віками.
Один спромігся долю віднайти,
другий – згубив її, ще й власними руками.

Усе в житті свій має день і час:
то місяць світить, а то сонце ясне.
Життя дивує несподіванками нас,
а взагалі воно було і є прекрасне!

19.11.2016


Рецензии