Моя душа

Коли тебе нема,моя душа сумна.
На дворі вітер завива,вона пуста!
Я так не хочу болю,що принесла зима.
Того холоду,що відчува душа моя!
Як так відбулось,що назавжди я втратила твої уста,твого цілунку не відчула,лагідная я!
І знову вітер завива,а я сижу самотняя!
Так холодно,пронза мене до ниточки зима,як ту маленьку рибоньку,що у воді пливла!
Мені так боляче,але усе мена!


Рецензии